دانلود آهنگ پشیمون شاهین کمالی

در این مطلب از سایت جذاب موزیک برای شما دوستان آهنگ زیبا و شنیدنی پشیمون با صدای شاهین کمالی آماده کرده ایم

Download New Song Shaahin Kamali / Pashimoon With text and Quality Mp3 320 / 128 From JazabMusic

آهنگ پشیمون شاهین کمالی

آهنگ پشیمون شاهین کمالی

♬♬♬ متن آهنگ شاهین کمالی ♬♬♬

♬♬♬ میدونم با تو بد کردم یه جورایی پشیمونم / جوونی رفته از یادت من اینو خوب میدونم ♬♬♬

♬♬♬ سرم گرم هیاهو بود به لبخندت نخندیدم / تو دستامو گرفتیو منه ساده نمیدیدم ♬♬♬

♬♬♬ خیانت کردمو دیدم چه دردی داره این دوری / تو کوه دردیو انگار هنوزم گرمو مغروری ♬♬♬

♬♬♬ تو کوه دردیو انگار هنوزم گرمو مغروری / حرفی بزن چیزی بگو تنهای بی سنگ صبور ♬♬♬

♬♬♬ من به چشات خیره شدم ولی تو در حال عبور / مجنون بی لیلی من توی شبام ستاره نیست ♬♬♬

♬♬♬ این اعتراف آخره نگو که راه چاره نیست / حرفی بزن چیزی بگو تنهای بی سنگ صبور ♬♬♬

♬♬♬ من به چشات خیره شدم ولی تو در حال عبور / سری به تنهاییم بزن سردو پشیمونم ببین ♬♬♬

♬♬♬ دارم میمیرم ای خدا یک بار پیش منم بشین ♬♬♬

https://jazabmusic.ir/shaahin-kamali-pashimoon

دانلود آهنگ مصطفی تقوایی خانومم

دانلود آهنگ پشیمون شاهین کمالی

دانلود آهنگ امین رستمی به نام دلم گرفته

♬♬♬ ,تو ,شاهین ,کمالی ,آهنگ ,بی ,♬♬♬ ♬♬♬ ,شاهین کمالی ,♬♬♬ من ,shaahin kamali ,kamali pashimoon ,دردیو انگار هنوزم ,shaahin kamali pashimoon ,آهنگ پشیمون شاهین کمالی ,دانلود آهنگ پشیمون شاهین

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تلاش و امید طراحی فضای سبز باغ ایرانی سئو و محتوا نویسی مصنوعات چوبی-چوب مصنوعی-پلی یورتان-ساندویچ پنل شرح حال فیلم تری جی پی پویان شاپ رویکردی نوین در تناسب اندام ارز دیجیتال تاسیسات خانگی